♥ Zanni Of Sweden

Alla inlägg under juni 2012

Av Zanni - 8 juni 2012 22:51

Älskar livet just nu, helt galet! Världens finaste personer runt mig, bloggen går bara framåt, underbara bloggläsare, snart sommarlov, galna planer! - Massa resor, läger och mysiga kvällar här hemma, + att jag kanske har ett "modelljobb" på G! Fatta grymt ju?  Som jag sa, bara o köra, ni är väl med mig babes? HAHA, iaf! Mötte min fina Kamala (& några killkompisar) på grönalund idag, "varning för barn" typ? Kamala planka in och så sprang vi runt där, skrek, dansade och tyckte vi var allmänt skitcoola.. Tror att folks tankar var typ "HAHA, kolla töntarna.. Fan va dom tror sig) Hehe typ så? Menmen, haft askul iallafall och de är ju det viktigaste.


Nu kom vi hem för någon timme sen och har bara tagit det lugt och chillat, skönt det med! Bloggar mer snart, PUUSS! Förresten, vad har ni gjort idag? Hoppas ni haft det grymt


    


Av Zanni - 8 juni 2012 12:15

Småshoppade lite påvägen hem igår, jag som hadde bestämt att spara alla pengar till i sommar? Hmm, det började inte bra.. Jag får kanske sluta gå runt på stan? Måste ju liksom köpa allt jag ser  Jag är en fara för min plånbok, HAHA! Gosh nejmen, jag kommer ge mig själv shoppingförbud på måndag. Det lovar jag! 

Hehe, detta var iallafall vad jag fick med mig..


Klänning från hollister, kommer bli galet söt i sommar ju!

 

Hittade det är inne på h&m sen också, småskit

 

Av Zanni - 8 juni 2012 07:38

Haft musiken på högsta hela morgonen och fixat mig massa, grannarna måste undra vad fuck jag håller på mig varje morgon klockan 5, HAHA värsta festen eller vad? Ohyes!  Nejmen nu ska jag dra in mot skolan och hålla ut dom sista timmarna där, ska träffa älskling en snabbis efteråt och sen möta upp Kamala.  Känner på mig att denhär helgen kommer bli så jäkla grym.. Berättar mer senare, ni kommer ju få följa allt här också? Ska ta allting till en högre nivå nu, allt är perfekt, har världens bästa personer runt mig hela tiden, snart sommarlov också! Livet leker, bara att köra på helt galet! POOUUUSSS!!


 

Av Zanni - 8 juni 2012 06:02

Många av er som undrar hur jag får mitt hår så rakt, hur jag sköter det för att inte bli slitet trots att jag plattar det - Jag änvänder för det första en väldigt bra plattång, sliter nästan inget alls, rekomenderar stort! Den heter "Satin hair 7" och är från märket braun, superbra märke eftersom de har 30 dagars garanti på alla produkter, så du kan testa hemma och lämna sen lämna tillbaka om du inte är nöjd. Viktigt att man änvänder värmespray också, rekomenderar verkligen TREémmes, den är bäst! Sen änvänder jag hårspray från proffs, lanza hårserum och lite sånt.. Men detta är dom viktigaste produkterna! Tänk sen på att håret mår bäst av bra mat, sömn, och sen att du försöker duscha håret så sällan som möjligt eftersom att det sliter väldigt mycket! (Ni är väl inte missat att jag gjort en video där jag fixar håret, kolla i kategorierna efter "Videoblogg", tror den finns där)


 


   


Av Zanni - 8 juni 2012 05:29

Godmorgon sunshines.. Sitter i bara mjukiskläder och fixar lite, plattar håret, väljer kläder och bloggar en massa för dagen såklart, bra va?  Fattar inte hur jag orkar gå upp 5 varje morgon bara för sånt här haha? Dock är det ganska skönt att inte behöva stressa, så att jag hinner blogga också.. Hehe, *blink*.


Men grymt med fredag iaf, ska till Mamma idag, skönt att komma bort från stan liksom! Kamala sover hos mig i helgen så ska vi hitta på massa mys - sola, bada, shoppa, snacka massa, kolla filmer osv, sen ska jag försöka dra med henne till grönan nån dag, hoppas bara det blir fint väder! + att vi ska fixa en FET header till mig, ni ska få se.. ;) 


 

   

Av Zanni - 7 juni 2012 21:52

Gästbloggat på min fula bästis blogg nu ikväll, så kika in där för mer uppdatring! Och fortsätt såklart läsa den sen också  

http://annastjern.blogg.se/


    




Av Zanni - 7 juni 2012 18:18

Härligt väder idag va? Nu får vi bara hoppas att de håller i sig hela sommaren, helst året runt, heheh  Skönt med torsdag också, en dag kvar till fredag! Och sen så är det ju bara 1 vecka kvar till sommarlov, WÄÄÄÄY! Bara jag som längtar eller? Slutade tidigt idag och drog direkt till min älskling då, saknat honom ju.. Träffade Fia lite spontant i centrum , vart lite shopping och så hann vi med fika med massa tjejsnack osånt, riktigt fin brud detdär alltså! Ska fixa lite middag nu, fotta shoppingen och sen plugga massor, standard kväll typ? Puuusss


 

Av Zanni - 6 juni 2012 21:45

Haha märkte nu efter hur snabbt jag snackar i videon, och hur min röst ändras från hur den låter annars? Så blir det alltid när man ska videoblogga, HAHA, därför hatar jag det! Men som jag brukar säga.. Allt för er babes ;)



 

PRESENTATION


Tjenis & välkommna till min tjejblogg! Jag är en galen brud på 13 vintrar, tro det eller ej, men en sån liten skitunge är jag. Här i bloggen får ni följa med i min vardag som inehåller lite allt möjligt - skola, vänner, party, shopping, det rull

   

   

SÖK I BLOGGEN

NI FRÅGAR, JAG SVARAR


Bloggextra.se

MIN LOVEBASKET

SENAST SKRIVET

KATEGORIER

ARKIV

LÄNKAR


Ovido - Quiz & Flashcards