♥ Zanni Of Sweden

Alla inlägg under juni 2012

Av Zanni - 13 juni 2012 22:32

Försökte va seriös i början men som ni ser - de gick åt helvete helt enkelt. Vet att den är superlång också, men jag sjunger iaf  i slutet för er som velat höra mig göra det.. Bjuder stort  


Av Zanni - 13 juni 2012 22:21

Jahaja, då var årskurs 6 avslutad, sköööööönt.. En helt ny start framför mig nu, allting förändras under sommaren, så är det bara, och hur nice som helst!  Hehe men iaf, hadde på mig det här idag på avslutningen, fick massa komentarer om klänningen också, tydligen inte bara jag som älskar den hihi? Den kommer ifrån hollister och till det hadde jag en enkel ljus jeansjacka, vita coneverse + lite lockar.. Syns dock inte så mycket på bilden!


 

Av Zanni - 13 juni 2012 20:15

Sitter och väntar på tåget med mami just nu köpte med mig en chilled chai också (skiitgott), iaf!

Gissa vart jag har varit? hehehe skolavslutningen, så har sommarloooov nu, ni kanske fatta de i förra inlägget? Hypad brud? OHYES :D Nejmen nu efteråt så käka jag en god middag och sen lite shopping med mami, härligt! Så ända man skulle kunna önska sig nu är ju lite finare väder?..

 

Av Zanni - 13 juni 2012 17:00

SOMMARFUCKINGLOOOV NU, SÅÅÅÅHÄÄÄÄÄR GLAD, HELT CP!! EN HEL JÄVLA SOMMAR VÄNTAR PÅ MIG, NYA ÄVENTYR VARJE DAG! VAD GÖR VI? NU KÖÖÖÖÖÖR VI!! NI ÄR VÄL MED MIG BAAAABEEES?

     

Av Zanni - 13 juni 2012 12:22

Kände verkligen att jag behövde en ny design, den andra började väl bli lite för uttjatad? Så satte bara in en ny lite snabbt, likadan fast annan bild typ. Vad tycker ni, hiss/diss? Ska jag byta tillbaks? Btw så har jag en HELT ny & somrig design på G, frääääscht! Tar bara lite tid..


 

Av Zanni - 13 juni 2012 11:11

Ni har frågat så länge vad min kamera heter exakt, om den är bra, priset osv, då tänkte alltså svara på det nu - Jo min kamera är asbra, världens bästa typ, iaf för att vara kompaktkamera, eller? Tycker inte ni kvaliteén på mina bilder är bra? Tycker den duger ;) Iallafall så heter den Canon powershot SX230 HS och tror den kostade ca 3000, köpte den btw på Rajala i mellandagsrean.


(smutsig spegel, like usal)

 

Av Zanni - 13 juni 2012 10:45

Älska låten, kommer lyssna sönder den i sommar, får sån grym feeling, ellerhur? Passar ju asbra nu när jag snart får sommarlov, OM NÅGRA TIMMAR TYP, HEHEH!   "Släpp allt du känner vi lättar, finns inget som kan fucka det jag känner just nu, för ikväll så är vi hjältar staden är vår, vi gör saker som man inte får, tillsamans kan vi gå mot rött" 



Av Zanni - 13 juni 2012 07:43

Fixat mig hela morgonen med musiken på höööögsta i bakgrunden, så nu är jag redo för att sticka in mot skolan en sista gång! Det är nu på morgonen som vi får våra omdömen, lite presenter, fika + att vi ska ha ett möte med vår mentor lite om hur vi vill att nästa år ska se ut.. Chill ju! ;) Först vid 4 är den riktiga avslutningen, då får jag äntligen visa min klänning hihi. Iaf så ska jag hinna med att med att shoppa lite, träffa älskling, byta om och fixa håret därimellan, haha får se hur det går? Aja de löser sig, ska packa ihop det sista och sen hoppa in i bilen, HA EN BRA DAG BABES, MIN KOMMER BLI BÄÄÄÄÄST, PUUUSSS, KNOW YOU LOOOVE ME!! <3


Btw, bäst väder för avslutning idag?

   

PRESENTATION


Tjenis & välkommna till min tjejblogg! Jag är en galen brud på 13 vintrar, tro det eller ej, men en sån liten skitunge är jag. Här i bloggen får ni följa med i min vardag som inehåller lite allt möjligt - skola, vänner, party, shopping, det rull

   

   

SÖK I BLOGGEN

NI FRÅGAR, JAG SVARAR


Bloggextra.se

MIN LOVEBASKET

SENAST SKRIVET

KATEGORIER

ARKIV

LÄNKAR


Ovido - Quiz & Flashcards