♥ Zanni Of Sweden

Alla inlägg under april 2012

Av Zanni - 24 april 2012 07:18

Älsklingar, förlåtförlåtförlåtförlåt för den sjukt dåliga uppdateringen igår.. Men jag hadde fullt upp, och sen när jag kom hem hände det lite grejer, jag behövde helt enkelt bara lite tid för mig själv - få tänka allt och ta några beslut.. Men det löser sig väl!!  

Men iallafall så lovar jag massa uppdatering idag, vinnaren av dagens blogg, sminktips, videoblogg, och kanske frågestund? Vi får se, vad tycker ni? 


Hehe men nu har jag precis fixat mig lite - såå ska dra mig in mt skolan, får se vad jag hittar på efter? Tror faktiskt jag ska hem direkt, som sagt behöver jag tid för mig själv. Aja men vad ska ni hitta på idag? Ni får ha det grymt iallafall, PUSSAAAR!!


 


Av Zanni - 22 april 2012 20:44

Blev lite shopping igår med Anna, så tänkte visa er.. Haha vi köpte likadana shorts & en likadan blus, såå fett snygga vi kommer vara i sommar alltså, ellerhur?  Haha grymt nöjd iallafall -


Jätte snygg blus från Bik Bok, dock var den skitsvårt att fotta den.. som ni kanske ser



Asballa shorts från Gina, sjukt va snyggt de kommer bli i sommar!!

      

Av Zanni - 22 april 2012 19:25

Anna drog för någon timme sedan, saknar henne redan ju.. haha men sen dess har jag iallafall bara tagit en snabbdusch, drog på mig mjukiskläder o har bara legat och chillat, skönt det med! Ska strax lägga på en ansiktskmask också, freeshfresh!  Meeen nu måste jag ta tag i lite viktiga grejer - snacka med Ellis och sen försöka plugga lite? *host* Såå det är mina planer för kvällen + bloggaa såklart, tänkte visa shoppingen osv, vad har ni för planer?


HAHA lagom charmig bild från igår natt, precis innan vi slockade till Paradise Hotel..


 

Av Zanni - 22 april 2012 14:58

Jag fick alldeles nyss en fråga på att jag skulle bevisa att jag hadde 100 unika per dag, och varför jag knappt hadde några komentarer om jag nu hadde 100+.. Och då kan jag börja med att svara ang mina komentarer, jo det ligger till såhär - att på bloggplatsen så måste man skriva in en slags säkerhetskod, och uppenbarligen är det så att inte alla fattar vad det är hur man ska göra! Utan bara skiter i den.. Och då publiceras inte komentaren. HUR jag kan veta detta är pågrund av att jag fått flera mail om att det "inte går" att komentera min blogg - men alltså så måste ni bara fylla i säkerhetskoden, den sista rutan på vad man ska fylla i på komentarsfältet.. bara att ni skriver i bokstäverna som står brevid, fattar ni? Tor det! Och nej, det går inte att ta bort den, tyvärr..


Nu till det andra, du ville att jag skulle bevisa min statestik, here you go bitch! ;) (btw, tror ni mig ändå inte? kolla topplistan!)

    

Av Zanni - 22 april 2012 11:50

Godmorgon typ..  Haha nejmen vi vaknade precis, känner mig skitsliten.. blev rätt sent igår!! Aja men nu måste vi städa upp här - ligger massa godis, läskburkar, chips, kladd och skit överallt. Så uppdaterar med dagens planer senare, PUSS!


Just nu hehe.. myyys!


 

Av Zanni - 22 april 2012 00:54

Har haft fullt upp idag, men tycker ändå jag hållt bloggen uppdaterad, ellerhur? - först mötte jag upp bästoos i stan, vi skulle först på invingningen av burger king HAHA, men så blev det inte.. Istället satte vi oss på tacobar, snackade om lite viktiga grejer, tjejsnack nivet!! *blink* Efter det så blev det iaf dags för shopping, fick med mig lite grejer, visar imorgon! Sen drog vi hem till mig, käkade lite (sushi mmm) osånt, sprang ner till affären och köpte med oss massa tjockiskäk.. Så yeees - just nu med musiken på högsta och dansar galet, livet leker  Jaja, får vä se vad som händer nuu? Vad gör ni själva?!!


V  

Av Zanni - 21 april 2012 21:17

PRESENTATION


Tjenis & välkommna till min tjejblogg! Jag är en galen brud på 13 vintrar, tro det eller ej, men en sån liten skitunge är jag. Här i bloggen får ni följa med i min vardag som inehåller lite allt möjligt - skola, vänner, party, shopping, det rull

   

   

SÖK I BLOGGEN

NI FRÅGAR, JAG SVARAR


Bloggextra.se

MIN LOVEBASKET

SENAST SKRIVET

KATEGORIER

ARKIV

LÄNKAR


Ovido - Quiz & Flashcards