♥ Zanni Of Sweden

Alla inlägg under maj 2012

Av Zanni - 12 maj 2012 21:45

Förlåtförlåtförlåt för den otroligt dåliga uppdateringen, men när jag hadde massa asbra inlägg osv planerat så skulle ju såklart internet skita sig.. Så yees - har då inte kunnat blogga.. :( Men nu ska allt funka som vanligt igen, så räkna med super uppdatering ikväll, massa inlägg på G, hur grymt?  Kan iallafall berätta lite om min dag - började med att jag gick upp tidigt för att hinna fixa mig osåntdär, åkte sen in till stan och gick ett "möte" där gick riktigt bra faktiskt! Så det var ju skönt..  Efter det åkte jag och mötte bästis, hämtade en grej jag väntat på läänge också, SÅHÄR glad!! Kan ni gissa vad? Visar iaf sen, lovar! Nu då? - Hehe, berättar i nästa inlägg.


Bjuder på en bild från imorse sålänge, PUSS

 

Av Zanni - 11 maj 2012 19:30

Whatever lives gives you, even if it hurts you, just be strong and act like you always do. Because strong walls just shake but never collapse.


 

Av Zanni - 11 maj 2012 17:21

Sådärja! Kom precis hem hit till mamma - så kan äntligen komma igång med bloggingen! Har massa grymma inlägg på gång, shopping, videos, lite tips, vinnaren av dagens blogg + massa bilder, tror det kommer bli hur nice som helt, ellerhur?   Iaf så kom jag just hem.. Drog med mig Kamala också, vi ska ju till Öland om några dagar så vi måste planera mat o lite sånt! TAGGA!! Hehe kommer bli så jäääkla grymt, ska berätta mer sen, lovar! Uppdaterar mer ikväll, puss sålänge, älskar er babes <3


Hahha jag ser fett stor ut men det är Kamala som är så liten, haha


     





Av Zanni - 10 maj 2012 12:51

Hej babes, har lunch just nu så tänkte att jag kunde passa på och blogga lite snabbt, från skolans datorer alltså! Och sen fixade jag ju så att bästavän kunde blogga lite också, bra va? :) Men nu så ska jag strax åka in till stan och möta upp pappa, jag har tid hos en tandläkarspecialist idag (tror de hette så haha), det är alltså idag det ska bestämmas om jag ska få min tandställning eller ej! Vi hoppas på det bästa,  wish me luck.. Hehe men iaf! När vi är klara där så ska jag bara hem en snabbis, fixa till mig, byta kläder och vänta på att Ellis slutar. Kan ni gissa vart vi ska? Grönalund såklart, weeei!  Men lovar att uppdatera så fort jag har möjlighet, och glöm inte bort att Anna finns här undertiden.. PUSS!!


     



Av Zanni - 9 maj 2012 18:25

Hallu snyggingar, Zanni her self har ingen möjlighet att blogga idag och kanske inte förns tills fredag om jag uppfattat det rätt men hursomhelst så har jag snackat med henne och vi kom överens om att jag skulle köra lite gästbloggning dom här dagarna Zanni inte har möjlighet till att blogga. Hoppas det blir bra!   
                             Meen nu så tänkte jag att eftersom ni inte känner Zanni lika
                              bra som mig så kör jag "5 saker ni inte visste om Zanni"!
 

okejokej då kör vi,


1. ZANNI SMASKAR NÅGOT OFANTLIGT MYCKET VILKET ÄR SJUUUKT IRRITERANDE!
 
2. Zanni är så sjukt hyper på dagarna och sen på kvällen slocknar hon direkt, det gåår inte att kolla på film med henne på kvällen. Inte hela iallfall! 

3. HON ÄR EN RIKTIG SNUSKFIA, HON KAN NOG VA DEN SNUSKIGASTE TJEJEN JAG KÄNNER? 

4. Det finns 1 bild (EN FUCKING BILD!!) som vi 2 är seriösa på, en enda bild. det är allt!!
1 bild där vi inte har världens dubbelhaka. 1 bild där vi inte ligger på golvet o dregglar. 1 biild där vi inte skriker åt ingenting. Jaaa ni förstår jag skulle kunna hålla på såhär hela kvällen  men ni förstår nog vad jag är ute efter!  ;) 

5.  ZANNI ÄR DEN DRYGASTE PERSONEN SOM FINNS OM HON VILL, MEN KAN SAMTIDIGT VARA VÄRLDENS GULLIGASTE!

Pusss 

Av Zanni - 9 maj 2012 09:40

Godmorgon älsklingar! Allt bra? :) Med mig är det sådär, jag mår inte så bra just nu. Eller alltså min kropp mår bra, men inte själva jag. Det är mycket just nu, folk träder in & ut, sviker, bråkar, snackar skit. Allting är bara helt fucked up. Saker går från att vara helt perfekt till att bli värsta mardrömmen. Det är inte direkt det bästa, inte för mig iallafall. Jag vet att jag inte borde skirva ut mig så mycket här i bloggen, men det känns som att jag behöver det. Jag vet att för att vara stark måste man vara svag, men jag orkar inte det just nu. Kan inte allting bara rulla på.. iallafall för ett litet tag.

 

Förlåt men jag behövde ju som sagt skriva av mig lite.. Men iaf! Ville bara säga att jag inte kommer ha något möjlighet att uppdatera idag, inte så mycket iaf! Ska försöka fixa någon som kan gästblogga, men vi får se hur det går. Varför behöver ni inte fråga för svaret är bara - jag måste plugga.

Men hoppas ni får en asbra dag så hörs vi så fort jag får möjlighet, PUUUSSAAAR!!  



PRESENTATION


Tjenis & välkommna till min tjejblogg! Jag är en galen brud på 13 vintrar, tro det eller ej, men en sån liten skitunge är jag. Här i bloggen får ni följa med i min vardag som inehåller lite allt möjligt - skola, vänner, party, shopping, det rull

   

   

SÖK I BLOGGEN

NI FRÅGAR, JAG SVARAR


Bloggextra.se

MIN LOVEBASKET

SENAST SKRIVET

KATEGORIER

ARKIV

LÄNKAR


Ovido - Quiz & Flashcards