♥ Zanni Of Sweden

Alla inlägg under februari 2012

Av Zanni - 20 februari 2012 12:15

Såhär ser jag ut idag! Har på mig en vit t-shirt från Bik Bok, ett par svarta jeans från Cheap Monday + lite smycken och en tubhalsduk - vad tycker ni om min outfit?.. 

 

Av Zanni - 20 februari 2012 06:28

Feeett glad chey här, har massa planer inför veckan. Ska shoppa massa nytt, boka resor & träffa massa kompisar - nice ju?! Så känns faktiskt för en gångs skull kul att det är måndag :) Har även en lungn vecka i skolan - love life bitches! 


Hehe yees så nu ska jag dricka upp min chai och sedan åka in mot skolan, får se vad jag hittar på efter? Btw var det bara jag som glömde att kolla på Big Brother igår hahah?!

Godmorgon förresten.. ha en grym dag, puuss!  


Bjuder på en liten oseriös bild haha - big smile? Jaja visar bättre bilder på min outfit sen!

 

Av Zanni - 19 februari 2012 19:52

Hehe här får ni en liten cp video bara för att jag inte orkar skriva - snackar lite om dagen, vad som händer ikväll osv - bjuder stort! 

Av Zanni - 19 februari 2012 13:36

När vi i skolan hadde första hjälpen teori på idrotten, och det blev en hel del flumm haha?! ;)


Eller kanske när jag visar mitt rum? :)


Och hoppas verkligen inte ni missat när både jag & bästavän är sjuka och ligger och är allmänt galna..?

HAHAH!

Av Zanni - 19 februari 2012 13:00

Ni verkar ju tycka det är kul när jag lägger upp "Dagens Outfit" hehe så tänkte köra på det nu igen!

Idag har jag på mig min stora hoodie från Bik Bok (min favoritplagg just nu) ett vanligt spetslinne och ett par tight, skööönt!

 

Av Zanni - 19 februari 2012 12:36

Tjaa babes!  Haha vet ni vad jag upptäckte nyss? Jo att jag har suttit och lyssnat på "Rosa Helikopter" i över 1 timme.. nolife! 


Yees, med det var inte det jag skulle snacka om nu. Hehe utan nu har jag suttit och snackat med Jonte ett tag - åker till honom där Jesaja också är idag.  Mina små söta pojkar.. (SKÄMT-Å-SIDO)

 Så nu har jag fixat mig osv, måste gå och ringa vår granne och fråga om han kan köra mig till bussen, hehe fett piinsamt men jag orkar inte gå! :/ 

Fixar lite tidsinställda som kommer upp under dagen, sen hörs vi när jag kommer hem - vid 7 tror jag?

Ha det bäst, PUUOOSS! 


Bjuder på en liten bild jag tog nyss, hihi cute smile babys..?

 

Av Zanni - 19 februari 2012 11:02

Godmorgon typ.. Hehe vaknade precis och har nu tagit en lååååång dush! Ska kolla lite bussar osv, uppdaterar om dagens planer snart! PUSS! 

    

Av Zanni - 19 februari 2012 01:53

Hehe är ni fortfarande vakna? Det är jag iaf, har suttit och snackat med Jonte i evigheter.. haha hatar honom nu :( (med kärlek) Nattuggla som jag är så ska jag fortsätta sitta uppe ett tag, ta fram lite gott och fortsätta chatta med Jonte! Najs 


Sen är det så många som frågat om min nya hårfärg, hehe den är bara tillfällig eftersom jag vill ha förändring nununu! Men iaf, här får ni tydliga bilder på den. Blev inte så speciellt, men ganska mycket mörkare i verkligheten.

 

PRESENTATION


Tjenis & välkommna till min tjejblogg! Jag är en galen brud på 13 vintrar, tro det eller ej, men en sån liten skitunge är jag. Här i bloggen får ni följa med i min vardag som inehåller lite allt möjligt - skola, vänner, party, shopping, det rull

   

   

SÖK I BLOGGEN

NI FRÅGAR, JAG SVARAR


Bloggextra.se

MIN LOVEBASKET

SENAST SKRIVET

KATEGORIER

ARKIV

LÄNKAR


Ovido - Quiz & Flashcards