♥ Zanni Of Sweden

Alla inlägg under mars 2012

Av Zanni - 19 mars 2012 20:47

Nu kör jag igång en liten tävling bara för att fira "Zanni Of Sweden's" 1-årsdag!  Yees - ni har nu chansen att vinna en liten goodiebag jag plockat ihop - en söt sminkväska, 2 nagellack, lösögonfransar + en liten överraskning. Hur nice? 


REGLER!

Allt ni behöver göra är att komentera "Jag är med", er mailadress och gärna er blogg om ni har någon! Vill ni inte skriva er mail i komentarerna så går det lika bra att maila den till zanniblogg@live.se, men ni måste fortfarande komentera "Jag är med" även fast ni mailar dirkekt, blir lättre för mig på det viset.

För STÖRRE chans att vinna så kan du skriva ett inlägg om mig & tävlingen på er blogg - inlägget ska inehålla en länk till min blogg, en länk till själva tävlingen, bild på priserna och gärna en bild på mig också. Skriver ni ett inlägg måste ni komentera att ni gjort det + en länk till inlägget. 


Tävlingen kommer avslutas när tillräckligt många är med & tävlar. KÖÖÖÖÖR PÅ!! 


(för yttligare frågor når ni mig alltid på mail: zanniblogg@live.se eller skriv en komentar så ska jag försöka förklara bättre!)


 



Av Zanni - 19 mars 2012 20:04

Idag den 19 Mars 2012 fyller min blogg "Zanni Of Sweden" 1 år, hur galet är inte det igentligen? Tänk er att jag exakt denhär dagen fast för 1 år sen så satt jag och skapade denhär bloggen - skrev in namn, presentation, design osv?  Jag startade som en liten osäker fjortis, trodde att hela världen visste vem jag var trots att jag bara hadde 20 besökare per dag? Pågrund av det fick jag massor av skit, tror typ det var en person som stalka mig & bara skrev en massa taskiga saker! Jag tog alltid åt mig och började få dålig självkänsla och tro att jag inte dög.. Men jag fortsatte blogga mer & mer "småprovocerande". Bloggen sänkte mig faktiskt rätt rejält ett tag..


Efter sommaren tog jag tag i bloggen, lärde mig att skriva mer samanhängnde & lärde mig hur jag skulle hantera äckliga och taskiga komentarer. Där någonstans började bloggen växa!  Det är verkligen kul att ligga och läsa igenom min resa sedan 2011, se hur jag utväcklats som människa och vuxit i mitt sätt. Jag har idag en fräsch och stilren blogg med nästan 100+ per dag, jag peppar och inspirarar andra människor i min ålder. Jag är verkligen stolt över mig själv, klart det finns saker jag vill ändra på, men så är det för alla. Jag har nått högsta graden av det möjliga. Kärlek till er som tror på mig, ni är bäst! ♥ Det finns fortfarande folk som inte tror på mig, jag skrattar nästan lite åt er. För jag lovar er, jag ska skriva historia..  Allt detta, är & kommer vara pågrund av er, det är helt otroligt igentilgen!? Tack älsklingar, tack för allt.


Detta måste ju såklart firas, så kolla in lite senare ikväll & se vad jag fixat upp! PUSSSSS ÄLSKLINGAR!!


     



Och nu idag -


     



Av Zanni - 19 mars 2012 18:36

Mår fortfarande piss - ligger i soffan, har kollat på 1000 filmer medans jag typ lever på soppa & choklad, hehe så rätt bra är det ju ändå?  Förresten superkul att så många gissat rätt på "Vad det är för dag idag" ska strax fixa lite med tävlingen så den kommer upp snart, låter det bra? Tror det blir super!


     

Av Zanni - 19 mars 2012 15:09

Såhär snygg & charmig är jag idag.. Hehe men orkar inte fixa mig osv när jag ändå bara ligger i sängen och äter glass.. Typ det ända ätbara i hela huset? Jaja nu kommer mamma snart hem med filmer till mig, mysigt! Vad gör ni sötisar?.. 


 

Av Zanni - 19 mars 2012 12:57


Ja vad var det för en väldigt speciell sak som hände för exakt ett år sedan - rättare sagt den 19 Mars 2011. Haha tänk på det ni!.. Ikväll kommer det iallafall upp en liten tävling för att fira detta, och ni som gissar rätt kommer ha lite större chans att vinna! GO! 

Av Zanni - 19 mars 2012 11:55

Vaknade precis, är sjuk så blir hemma idag - sjukt ont i magen, kan knappt röra mig, huvudet snurrar, mår illa och har ont i halsen :( Mamma kom nyss in med mackor te & massor utav gamla KP-tidningar. Hehe så ska krypa ner under täcket igen, kanske sätta på nån Bring it on film och försöka bli frisk. 

Vi hörs, PUUUSSS FINISAR! 


 


Av Zanni - 18 mars 2012 21:11



Av Zanni - 18 mars 2012 18:52

Drog precis på mig myskläder - känner mig inte på topp, känner mig sliten, ont i halsen, trött, stressad osv? Så tänkte ta hand-om-mig-själv lite -  lägga mig i ett varmt bad med massa skum, peela, raka benen, hårinpackning + lägga på en ansiktskmask! Får se om jag blir på bättre humör då?  Jaja, lovar bättre uppdatering i veckan, har ju som sagt haft fullt upp i veckan. 


Känner mig grymt snygg, haha alltså verkligen..

    

PRESENTATION


Tjenis & välkommna till min tjejblogg! Jag är en galen brud på 13 vintrar, tro det eller ej, men en sån liten skitunge är jag. Här i bloggen får ni följa med i min vardag som inehåller lite allt möjligt - skola, vänner, party, shopping, det rull

   

   

SÖK I BLOGGEN

NI FRÅGAR, JAG SVARAR


Bloggextra.se

MIN LOVEBASKET

SENAST SKRIVET

KATEGORIER

ARKIV

LÄNKAR


Ovido - Quiz & Flashcards